✔ Beleiding van a tot z    ✔ Persoonlijke aandacht    ✔ Tot in de puntjes in orde 


Vastgoedmakelaar Antwerpen

Zoekt u een betrouwbare vastgoedmakelaar in Antwerpen bij wie service voorop staat? Dan kunt u het best de hulp inschakelen van vastgoedkantoor Tom Geenen Vastgoed. Bij mijn immo in Deurne ligt uw dossier namelijk bij één persoon die het dossier tot in de kleinste details kent en verzorgt. Zo heeft u altijd één contactpersoon voor al uw vragen en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan bij de verkoop van uw woning.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod OF Neem contact met ons op

Een vastgoedmakelaar in de regio Antwerpen met oog voor detail

Of u nu op zoek bent naar een immokantoor in Deurne, Berchem, Borgerhout of Wommelgem, bij onze makelaar kunt u terecht. Ons vastgoedkantoor zorgt ervoor dat uw dossier tot in de puntjes in orde is voor de verkoop van uw woning. Daarnaast wordt u door mij van A tot Z begeleid en sta ik zelfs na de akte nog voor u klaar. U als klant staat bij onze vastgoedmakelaar in de omgeving van Antwerpen namelijk centraal. Ik zorg er graag voor dat u het beste resultaat behaalt bij de verkoop van uw woning.

Vastgoedkantoor voor de aankoop en verkoop van woningen

Natuurlijk kunt u ook wanneer u op zoek bent naar een makelaar voor de aankoop van een woning in Deurne, Berchem, Wommelgem of Borgerhout bij ons immokantoor terecht. Op de website van ons vastgoedkantoor vindt u diverse prachtige huizen en appartementen. De resultaten sorteert u gemakkelijk op basis van prijs, type, gemeente of actualiteit. Als u vervolgens op een huis klikt dat u aanspreekt, krijgt u alle informatie die u nodig heeft te zien. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met mij als vastgoedmakelaar nabij Antwerpen wanneer u een huis of appartement wilt bezichtigen.

Reken op uitstekende service van onze immo in Deurne

U kunt op nog meer service rekenen wanneer u kiest voor Tom Geenen Vastgoed als vastgoedmakelaar in de regio Antwerpen. Zo kunt u per huis met een handige tool berekenen wat uw leencapaciteit is en hoeveel u maximaal kunt spenderen aan uw lening. Op die manier weet u al snel of een huis binnen uw budget past. Bent u benieuwd wat ons vastgoedkantoor in Deurne voor u kan betekenen op het gebied van immo? Of wilt u bijvoorbeeld een gratis schatting van uw vastgoed laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het nummer 03 283 83 84 of het e-mailadres info@tomgeenen.be.

Kom vrijblijvend bij ons langs!


Tom Geenen Vastgoed

Mortselsesteenweg 161
2100 Deurne

BTW BE 0810 101 834
Tel.: +32 3 283 83 84

Openingsuren: u kan steeds op afspraak terecht in het kantoor.