✔ Beleiding van a tot z    ✔ Persoonlijke aandacht    ✔ Tot in de puntjes in orde 


Gratis waarde van uw huis laten bepalen

Wilt u uw woning gaan verkopen of heeft u een andere reden waarom u gratis de waarde van uw huis wilt laten bepalen? Dan kunt u het best terecht bij Tom Geenen Vastgoed in Deurne. Ik ben zeer ervaren in het schatten van de waarde van vastgoed. U kunt bij mij altijd rekenen op een betrouwbare waardebepaling.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod OF Neem contact met ons op

Bespaar geld door gratis de waarde van uw huis te laten bepalen

Door gratis en vrijblijvend de waarde van uw huis te laten bepalen, kunt u flink financieel voordeel opdoen. Op die manier weet u namelijk zeker dat u de juiste vraagprijs voor uw huis vraagt, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Als u deze waardebepaling door mijn vastgoedkantoor laat uitvoeren en daarnaast uw huis laat verkopen, profiteert u van nog meer voordelen dan enkel het besparen van geld. Zo heeft u altijd contact met één persoon die uw dossier door en door kent. Deze persoon verzorgt het dossier tot in de kleinste details, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het verkopen van uw woning.

Neem contact op voor meer informatie

Het bepalen van de waarde van uw huis wordt door mij gratis en vrijblijvend gedaan. Wanneer u een officieel verslag van de waardebepaling nodig heeft, wordt deze ook gratis opgeleverd. Wilt u meer informatie over hoe ik de waarde van uw huis bepaal of wilt u een afspraak voor een schatting maken? Neem dan contact met mij op door te bellen naar het nummer 03 283 83 84 of een e-mail te sturen naar info@tomgeenen.be.

Kom vrijblijvend bij ons langs in Deurne!


Tom Geenen Vastgoed

Mortselsesteenweg 161
2100 Deurne

BTW BE 0810 101 834
Tel.: +32 3 283 83 84

Openingsuren: u kan steeds op afspraak terecht in het kantoor.