Schatting

Wanneer u op zoek bent naar een schatter die onafhankelijk de waarde van uw vastgoed kan betalen, bent u bij Tom Geenen Vastgoed aan het juiste adres. Als ervaren immo schatter zal ik de waarde van uw vastgoed voor u inschatten. Wat de uiteindelijke waarde van uw huis zal zijn, hangt van een aantal factoren af. Lees verder voor een overzicht van deze factoren.

Laat een professionele immo schatter de waarde van uw vastgoed bepalen in Deurne

De waarde van uw eigendom hangt af van vele factoren, zoals:

Om de basis te kennen waarop u uw vraagprijs kan bepalen, baseert u zich het best op een professionele schatting. Vastgoedkantoor Tom Geenen Vastgoed kent de vastgoedmarkt door en door, vanwege de jarenlange en dagelijkse ervaring. De schatting wordt dan ook aan de hand van een grondige expertise gemaakt. Een betrouwbaardere immo schatter voor het bepalen van de waarde van uw vastgoed is er niet.

Gratis schatting

U kunt altijd op Tom Geenen Vastgoed rekenen om een professionele schatting van uw immo te komen uitvoeren. Deze waardebepaling zal steeds gratis en vrijblijvend uitgevoerd worden. Indien u een officieel schattingsverslag nodig heeft, wordt dit verslag kosteloos opgeleverd. Wenst u de waarde van uw eigendom te kennen? Neem dan vandaag nog contact op met een immo schatter via het nummer 03 283 83 84 of het e-mailadres info@tomgeenen.be. Ook wanneer u een makelaar nodig heeft voor de aankoop of verkoop van een woning, kunt u op mij rekenen als uw sleutel tot succes!