✔ Beleiding van a tot z    ✔ Persoonlijke aandacht    ✔ Tot in de puntjes in orde 


Vastgoed Deurne

Zoekt u een betrouwbare makelaar voor de aankoop of verkoop van vastgoed in Deurne, Schoten, Mortsel of Borgerhout? Dan kunt u rekenen op Tom Geenen Vastgoed. Het makelaarskantoor is gevestigd in Deurne, maar ik ben ook in de regio Antwerpen actief in de verkoop en aankoop van vastgoed.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod OF Neem contact met ons op

Waardebepaling van uw vastgoed in de regio Deurne

Wanneer u uw vastgoed in Deurne, Schoten, Mortsel of Borgerhout wilt verkopen, is het verstandig om eerst een schatting van de waarde uit te laten voeren. Wanneer u dit door ons vastgoedkantoor laat doen, is dit geheel gratis en vrijblijvend. Ook wanneer u een officieel schattingsverslag nodig heeft, wordt dit kosteloos opgeleverd. Dat neemt niet weg, dat een schatting heel waardevol is en ervoor zorgt dat u uw huis tegen de juiste prijs in de verkoop brengt.

De verkoop van uw woning: tot in de puntjes geregeld

Tom Geenen Vastgoed heeft ook veel ervaring met de verkoop van woningen in de regio Deurne. Daarbij ondersteun ik u van A tot Z en sta ik zelfs na de akte nog voor u klaar. Bovendien heb ik een uitgebreide dossierkennis en regel ik dat het dossier tot in de puntjes in orde is voor de verkoop van uw woning. Dat wordt allemaal door één persoon gedaan, zodat u altijd bij dezelfde contactpersoon terecht kunt. Bovendien bent u er zo zeker van dat ik uw dossier door en door ken en het tot in de puntjes verzorg. Daardoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan bij de verkoop van uw vastgoed in de regio Deurne.

Vind uw droomhuis in het ruime aanbod

Ook voor de aankoop van vastgoed in de regio Deurne kunt u op ons immokantoor rekenen. Op de website vindt u diverse prachtige huizen en appartementen. Deze resultaten filtert u eenvoudig op basis van prijs, actualiteit, type en gemeente. Wanneer u er vervolgens een huis tussen ziet dat u wel aanspreekt en de optie ‘meer informatie’ aanklikt, krijgt u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u meer weten over een bepaald huis, of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met mij op via het nummer 03 283 83 84 of het e-mailadres info@tomgeenen.be

Kom vrijblijvend bij ons langs!

Tom Geenen Vastgoed

Mortselsesteenweg 161
2100 Deurne

BTW BE 0810 101 834
Tel.: +32 3 283 83 84

Openingsuren: u kan steeds op afspraak terecht in het kantoor.