"Hey Tom,

Lang hebben wij getwijfeld om ons huis te verkopen. Ik geef eerlijk toe dat de slechte reputatie rond het immo gebeuren er voor veel tussen zat. Met een klein hartje namen we contact op met u en bijna onmiddellijk hebben we onze mening moeten herzien. Tijdens onze 1e ontmoeting maakte je ons, in duidelijke verstaanbare taal, wegwijs en we besloten met u in zee te gaan.

Drie dagen later kwam je, achteraf gezien, schitterende foto’s maken en met een leuke tekst stond ons huisje op het internet.

Groot was onze verbazing toen bleek dat er op vier dagen 24 afspraken werden gemaakt. Lang hebben we trouwens niet moeten wachten want precies 9 dagen na het 1e contact was de woning al verkocht voor de prijs die we voorop hadden gesteld.

Toen greep de paniek ons pas echt naar de keel “we zitten zonder woning!”. Ook toen heb je ons op dezelfde professionele manier geholpen en enkele dagen later tekenden we, via uw kantoor, de overeenkomst van onze nieuwe woning.

We willen zeker onderstrepen dat de manier waarop je potentiële kopers rondleidde in ons huis het vertrouwen in jou deed groeien. Zowel de positieve maar ook de minder positieve kanten van onze woning werden besproken, cliënten wisten duidelijk wat ze mogelijk zouden kopen.

Zelfs tijdens de afhandeling ivm keuring van Vincotte, energieprestatiecertificaat en het verlijden van de akte was je steeds de helpende hand die wij nodig hadden.

Ik wens je oprecht te bedanken voor de schitterende samenwerking en je wens je alle succes toe.

Tom Geenen is en makelaar die haaks staat op het negatieve beeld dat wij hadden van “makelaars”.

Peter Janssens en Yvette Vermariën Schotensesteenweg 68 Deurne

0495/86.54.20